Nu eenvoudig ombouwen naar LED

Naar aanleiding van vragen uit de markt hebben we voor de meeste typen armaturen een eenvoudige oplossing ontwikkeld om bestaande armaturen om te kunnen bouwen naar LED. Dit geldt niet alleen voor de gewone armaturen, maar ook voor armaturen voorzien van een noodunit.

De afgelopen 20 jaar hebben we meer dan 100.000 armaturen geleverd. Grote kans dat u in de praktijk armaturen van Dijkstra Lampen tegenkomt. Vaak zien we dat wanneer de techniek gebruikt in de armaturen is afgeschreven, het armatuur zelf nog jaren mee kan.  Voordat u besluit om de armaturen in zijn geheel te vervangen is het aan te bevelen om ombouw naar LED te overwegen. De aanschafkosten zijn aanzienlijk lager en de uitstraling van het gebouw blijft in stand.

LED heeft verschillende voordelen. De besparing op het stroomverbruik kan afhankelijk van het type en de gebruikte techniek oplopen tot 80%. LED gaat tenminste 10 keer langer mee dan conventionele lichtbronnen. Dit bespaart aanzienlijk op de vervangingskosten. Daarbij scheelt dit veel overlast op de werkvloer of in de algemene ruimten.

Ook voor armaturen die technisch nog niet zijn afgeschreven kan het interessant zijn om ombouw te overwegen. De terugverdientijd varieert tussen de 1,5 en 3 jaar. Dit verschilt per type armatuur en vermogen van de huidige lichtbron. Veel verenigingen van eigenaren hebben geld gereserveerd voor grote uitgaven in de toekomst. Gezien de huidige rentestand levert investeren in LED al snel meer op.

Meer weten? Stuur ons een e-mailbericht via info@dijkstralampen.nl of neem telefonisch contact met ons op (+31 6 5312 6722). U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier, zodat we u snel van de juiste informatie kunnen voorzien.

Aanvraagformulier ombouwen naar LED

Aanvraagformulier voor informatie over besparingen en terugverdientijden voor lichtarmaturen van Dijkstra Lampen.
  • Gelieve hier aangeven om welk type armaturen het gaat, waar mogelijk voorzien van typenummer. Het aantal armaturen en indien van toepassing het aantal armaturen voorzien van een noodverlichting en het jaar waarin de armaturen zijn geleverd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.